GadorGame

Vélemény Gador módra, játékokról! :)

HTML

Homo ludens

2008.01.29. 11:20 | Gador | Szólj hozzá!


Nos, gyerekkoromban sokat játszottam, illetve még ma is sokat játszom. Na nem legoval, mi ahhoz nem voltunk elég... tehetősek, volt viszont rengeteg fröccsöntött műanyag katoánk, vár, lovak, hintó, ágyú, minden, ami kell. A bátyámmal rengeteget játszottunk velük, hosszú-hoszú csatákat, háborúkat vívtunk a középkori páncélos csatáktól kezdve a vadnyugati háborúkon át a ma korig mindent. (Pár tipp a beszerzéshez)

Aztán a katonák elkoptak (a többségét akkor lopták el,a mikor egy éjjel kint feljetettük őket a házunk melletti homokdobon, ami a napok keméyn munkájával épített erődrendszerünk volt, és ugye nem volt kerítésünk...). De a játékszenvedély megmaradt. :) Jöttek a számítógépes játékok: Panzer General, Centurion, Medieval széria, CS, Civilization, Colonization, Fifa sorozat... Mostaában egy egyszerű kis játékkal, a BUS DRIVER-rel játszom. :) Buszt kell vezetni. Nem könnyű, főleg hogy be kell tartani a szabályokat is. :) Az meg manapság tényleg nem könnyű...

Az embernek jót tesz, ha játszik. Persze nem mindegy, hogy mivel. Ne a másikkal játszon, illetve ne úgy!
Minap a kedvesemmel jártunk a Déli környékén, ahol van egy nagy játékbolt. Nos, egyből kiszúrtam, hogy vannak még régi játékkatonák! :) Ahogy a szavaiból kivettem, támogatná, ha már most gyűjteni kezdeném a gyerkőceinknek a játékkatonákat! :) Mert akkor együtt játszanánk, és nem a buta monitort néznénk, külön-külön - lásd TV, de erről legközelebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadorgame.blog.hu/api/trackback/id/tr51660020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása